Beveiliging

De beveiliging van documenten in Content Central is gegarandeerd middels wachtwoord verificatie voor alle gebruikers. De veiligheidsinstellingen zijn eindeloos. De server kan zo ingesteld worden dat gebruikers opnieuw in moeten loggen na een bepaalde periode van inactiviteit. Ook kan ingesteld worden dat gebruikers iedere keer hun gebruikersnaam en wachtwoord in moeten voeren om in te kunnen loggen.

Naast deze beveiligingen voor inloggen, kan ook nog bepaald worden tot welke document types bepaalde gebruikers toegang hebben. De toegang kan beperkt worden tot alleen bekijken van gegevens, maar er kan uiteraard ook aangegeven worden of gebruikers bestanden mogen opzoeken, aanpassen, toevoegen, of verwijderen. Deze instellingen kunnen ook toegepast worden op groepen, zodat niet voor iedere gebruiker opnieuw de instellingen aangepast hoeven te worden, maar de gebruiker gewoon toegevoegd kan worden aan een groep met bepaalde rechten.

Zelfs als gebruikers bepaalde rechten hebben kan de beheerder exact in de gaten houden welke documenten deze gebruiker bekeken heeft, naar welke documenten de gebruiker heeft gezocht en welke documenten een gebruiker heeft aangepast. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden van gebruikerstoezicht die beschikbaar zijn binnen Content Central.

Klik op de screenshot voor een uitvergroting.