document management

Document management software

Content Central is de nieuwe standaard als het gaat om document management systemen. Het is een software pakket dat zich kenmerkt door de combinatie van een uitgebreid scala aan mogelijkheden op het gebied van document beheer en een opvallende hoge gebruiksvriendelijkheid. Dat alles wordt aangeboden tegen zeer aantrekkelijke tarieven, waardoor het pakket ook geschikt is voor bedrijven in het MKB.

Gebruikers hebben toegang tot de applicatie middels een standaard internet browser zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, of Google Chrome. Iedere handeling in Content Central gebeurt binnen deze internet browser. Van capturing, indexeren, en ophalen van documenten tot het goedkeuren en distribueren ervan. Een browserbased applicatie biedt belangrijke voordelen, waaronder snelle implementatie en inloggen op iedere mogelijke locatie. Daarnaast is Content Central zo ingericht dat gebruikers zo min mogelijk tijd bezig zijn met alles wat bij document verwerking en distributie komt kijken. Documenten en andere soorten bestanden worden automatisch binnengehaald vanuit document scanners, netwerk mappen, en e-mail accounts. Content Central zet deze gescande beelden om in fullysearchable PDF bestanden, waardoor alle documenten snel teruggevonden kunnen worden (ideaal dus voor document beheer!). Vervolgens bieden geïntegreerde e-mail en fax functionaliteiten de mogelijkheid om documenten te distribueren.

Ondanks de gebruiksvriendelijkheid van Content Central kan het voorkomen dat gebruikers (technische) ondersteuning wensen. In dat geval kunnen ze tijdens kantooruren via telefoon of e-mail contact opnemen met YIBS. De medewerkers van YIBS staan hen graag te woord.

Het beste van alles is dat al deze functionaliteiten gebundeld zijn in één compleet pakket voor een betaalbare prijs. Er wordt slechts betaald voor het aantal gebruikers en niet voor combinaties van modules die later onverwacht uitgebreid dienen te worden. Deze kostenstructuur past bij Content Central; transparant en doelgericht.

https://youtu.be/W5sjP8mNoow