Header-track-trace

De lawine die informatie heet
Nederland is een land waar kwaliteit van oudsher hoog in het vaandel staat. Hier zijn we trots op en het versterkt ook onze onderhandelingspositie met andere landen. De andere kant van de medaille is een bureaucratisch systeem waarin bedrijven te maken krijgen met een flinke stroom aan documenten die gekeurd, verwerkt en beheerd moeten worden. Er wordt van bedrijven verwacht dat belangrijke documenten getekend worden en dat bedrijven kunnen aantonen wat er met deze documenten is gebeurd gedurende de levensduur. Een hels karwei!

Hoe gaat uw bedrijf met informatie om?
Het bijhouden van document stromen binnen en buiten de organisatie is een lastige en tijdrovende klus. In veel gevallen is het zelfs onmogelijk om in kaart te brengen welke route een bepaald document heeft afgelegd. Zo kunnen er ook situaties ontstaan waarin documenten in het geheel kwijtraken. Tegelijkertijd worden er door verschillende partijen steeds hogere eisen gesteld aan de geschiedenis van een document die bijgehouden moet worden. Houdt uw bedrijf het hoofd nog boven water?

Alles bijhouden
Content Central Track & Trace zorgt ervoor dat u te allen tijde kunt achterhalen waar documenten zich bevinden in het proces. Zo kan een administrator eenvoudig zien welke documenten er bij wie ter goedkeuring liggen. Ook is er een overzicht van welke documenten nog opgeslagen moeten worden. Daarnaast kunt u als administrator middels Content Central Wet- en regelgeving precies bijhouden wat er met alle docmenten is gebeurd. Wie heeft een document toegevoegd? Wie heeft het goedgekeurd? Wie heeft het document aangepast en wie heeft het document gelezen? Het wordt allemaal bijgehouden in Content Central.