header-online-portaal

Naar een transparante wereld
Kennis en informatie wordt via verschillende media gedeeld. Vroeger was het echter heel normaal dat mensen in het ene dorp niet wisten wat er in een dorpje verderop gebeurde. Tegenwoordig hebben we het nieuws van de hele wereld in onze broekzak en vinden we het heel normaal dat we met onze mobiele telefoon berichten over en weer kunnen sturen naar een familielid op vakantie in Australiƫ.

Hoe transparant is uw bedrijf?
De ontwikkeling naar een transparantere wereld heeft ook impact gehad op de manier waarop bedrijfsinformatie gedeeld wordt. Klanten of andere vestigingen willen te allen tijde inzage in hun documenten en leggen die vraag bij uw bedrijf neer. Hoe kan uw bedrijf voldoen aan deze wensen zonder veel extra tijd kwijt te zijn en tegelijkertijd de zekerheid te hebben dat de beveiliging van uw en andermans documenten gewaarborgd blijft?

Altijd en overal toegang
Het online portaal van Content Central zorgt ervoor dat uw bedrijfsdocumenten altijd en overal beschikbaar zijn. Een klant of medewerker van uw bedrijf hoeft slechts een internet browser te openen en naar de juiste webpagina te gaan. De uitgebreide mogelijkheden voor klantbeveiliging zorgen ervoor dat niemand ongewenst kan inloggen en de mensen die wel kunnen inloggen alleen de juiste informatie op hun scherm krijgen. Geavanceerde functionaliteiten zoals een digitaal goedkeuringsproces gaan zelfs een stap verder en laten uw klant of medewerker daadwerkelijk participeren in het document proces door hen de mogelijkheid te bieden hun eigen documenten goed te keuren of af te wijzen. Kortom, het online portaal biedt uw bedrijf enorm veel mogelijkheden om uw bedrijfsdocumenten centraal te beheren en tegelijkertijd toegankelijk te maken voor aangewezen bedrijven of personen buiten uw organisatie. Het is de toekomst!