Header-document-verwerking

De uitvinding van de computer
De computer is een uitvinding die het leven van ondernemers een stuk gemakkelijker heeft gemaakt. Computers zijn in staat om gegevens gestructureerd op te slaan en snel complexe berekeningen te maken. Om gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten van een computer dienen echter wel regelmatig gegevens ingevoerd te worden. Bedrijven zijn hier vaak veel tijd mee kwijt.

Hoeveel tijd besteedt uw bedrijf aan invoer van gegevens?
De invoer van gegevens in computers is een werkzaamheid die op vrijwel ieder bedrijf plaats vindt. Bij het ene bedrijf gaat het om slechts enkele uren per maand, bij een ander bedrijf kan het om meerdere uren per dag gaan. Facturen, dagstaten, werkbonnen, enquĂȘtes, zomaar wat documenten waarvan gegevens ingevoerd moeten worden. Een tijdrovende klus, maar het zal moeten gebeuren, toch?

Automatische gegevensinvoer
Met FormStorm haalt uw bedrijf hoog intelligente software in huis, die u in staat stelt om automatisch gegevens van documenten af te halen. Zo hoeven uw administratieve medewerkers geen facturen meer in te voeren, maar gaat FormStorm op zoek naar de juiste gegevens en plaatst deze direct in het administratieve pakket. Gedurende het proces van data extractie worden verschillende technieken ingezet die ervoor zorgen dat met hoge zekerheid vastgesteld kan worden dat de juiste gegevens gevonden zijn. En als uw bedrijf FormStorm koppelt aan Content Central worden uw documenten ook nog eens automatisch gestructureerd opgeslagen nadat ze gekeurd zijn door de juiste personen in de organisatie. Zet de volgende stap en begin direct te besparen!